Wiem że ostatni post był barrrrdzoo dawno temu, ale mam błąd (chociaż nie wiem czy to błąd).
Niedawno grałem w Uplinka i znowu mnie naszła chęć.
Zainstalowałem wersję PL i ZONK. Gra zacina (wtedy też zacinała ale myślalem że po formacie zadziała)...zmienialem zgodnosc i rozdzialke ale to samo.
Kiedy załatwilem sobie wersję ang, gra chodziła bez lagow.Ocb ?
I dodam że gra zacina dopiero kiedy połącze się z bramą.Tam gdzie jest ekran logowania i reszta opcji, jest wszystko ok.
Ostatnio zmieniony przez Bartas 2009-03-05, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
A ja zrobiłem. Rozpakowałem 7-zipem 'fonts.dat' do podkatalogu 'fonts', z windy skopiowałem Arial (!!!) i zmieniłem nazwę na dungeon.ttf (po skasowaniu zrąbanego oryginału). Nie jest to może zbyt ambitna czcionka, ale prawie wszystko widać (raz czy dwa było za długo).
A możesz napisać jak potem spakowałeś te czcionki tak, żeby było rozszerzenie *.dat ? Ewentualnie co zrobiłeś aby Upllink czytał tą czcionkę Arial bo zmianie nazwy ?
Aby Uplink czytał archiwa, trzeba je spakować dowolnym programem obsługującym ZIP w formaice archiwalnym (bez kompresji), a potem zmienić rozszerzenie na .dat
"Pomógł" może używać tylko autor tematu (nie ja to wymyśliłem). Plik z czcionką zrobiłem dawno temu po licznych narzekaniach graczy na standardową, o dziwo jeszcze nikt go z darmowego hostingu nie usunął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum