Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Obowiązuje bezwzględne stosowanie sie do regulaminu: Regulamin. Kto nie będzie się stosował - ost lub ban.

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

TEMAT: 3 pytania (misja Arumnor, wlam do banku i przelewy)
Gallareton 
Novice

Wysłany: 2007-07-29, 10:27   3 pytania (misja Arumnor, wlam do banku i przelewy)

Pytanie dot. misji o Arumnor to tylko to gdzie pracownik ARC robi zabotarz to jesli mnie nie chce polaczyc to mam czekac czy musze jakies specjalne polaczenie zrobic?

Drugie pytanie dot. wlamu do banku. Jest o tym caly artykul i pisze, ze mam 120 sec. na usuniecie logow, ale co by bylo gdybym mial poprostu autodestrukcje, przelal se na konto np. 900000 i od razu rozwalil brame? Zlapia mnie i tak?

Trzecie pytanie dot. przelewow. Czy mozna przelac pieniadze na konto kolegi ktory gra tez w ta gre (obaj mamy neta) czy to w zaden sposob nie zadziala?
Ostatnio zmieniony przez Gallareton 2007-07-29, 10:34, w całości zmieniany 1 raz  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
Dale 
Mod

Wysłany: 2007-07-29, 17:28   

ad1. musisz się połączyć przez dowolny serwer ARC (jako przedostatni) do docelowego.

ad2. nie złapią (a raczej nie wydaje mi się, chociaż nigdy tego nie próbowałem)

ad3. nie ma takiej opcji bo nie ma multiplayera w żadnej postaci w Uplinku.

IssLance 
Beginner

Wysłany: 2007-07-30, 10:00   

Ja mam świetny patent na banki. Crackujemy konto i zaraz sie rozłączamy. Potem kasujemy logi na InterNicu. Potem normalnie wchodzimy na konto i klikamy "Wykonaj przelew", teraz wypełniamy wszystkie pola. Przed wciśnięciem "ok" zakładamy bypass proxy 5.0. Dobra, pieniądze przelane. Teraz kasujemy z tego konta log o przelewie. Łączymy sie TYLKO przez InterNic do naszego banku. Wchodzimy na konto, zakładamy bypass i kasujemy log o dostaniu kasy. Teraz MIGUSIEM usuwamy logi z InterNica dotyczace przekierowania.

Jeżeli dostałeś rangę to mozesz sie cieszyć kasa bez wysadzania bramy :)

Jeżeli nie działa, może jest to spowodowane starsza wersje Uplinka (mam 1.31 PL).
Ostatnio zmieniony przez IssLance 2007-07-30, 10:03, w całości zmieniany 1 raz  

Gallareton 
Novice

Wysłany: 2007-08-12, 18:38   

No ja mam tez ta wersje, wiec musze zadac pytanie. Dlaczego nie dziala mi Unlimited Money Crack? Wciskam F9 i nic sie nie zmienia...

ps 
Admin

Wysłany: 2007-08-12, 20:23   

Bo on qrde balans nikomu nie dziala? Ile jeszcze ludu bedzie sie pytac o trainer do kasy...

Gallareton 
Novice

Wysłany: 2007-08-13, 10:21   

O przepraszam wielki i czcigodny moderatorze... taka bezmyslnosc z mojej strony sie nigdy juz nie powtorzy ;]

Skocz do: