Wysłany: 2007-07-29, 10:27 3 pytania (misja Arumnor, wlam do banku i przelewy)
Pytanie dot. misji o Arumnor to tylko to gdzie pracownik ARC robi zabotarz to jesli mnie nie chce polaczyc to mam czekac czy musze jakies specjalne polaczenie zrobic?
Drugie pytanie dot. wlamu do banku. Jest o tym caly artykul i pisze, ze mam 120 sec. na usuniecie logow, ale co by bylo gdybym mial poprostu autodestrukcje, przelal se na konto np. 900000 i od razu rozwalil brame? Zlapia mnie i tak?
Trzecie pytanie dot. przelewow. Czy mozna przelac pieniadze na konto kolegi ktory gra tez w ta gre (obaj mamy neta) czy to w zaden sposob nie zadziala?
Ostatnio zmieniony przez Gallareton 2007-07-29, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam świetny patent na banki. Crackujemy konto i zaraz sie rozłączamy. Potem kasujemy logi na InterNicu. Potem normalnie wchodzimy na konto i klikamy "Wykonaj przelew", teraz wypełniamy wszystkie pola. Przed wciśnięciem "ok" zakładamy bypass proxy 5.0. Dobra, pieniądze przelane. Teraz kasujemy z tego konta log o przelewie. Łączymy sie TYLKO przez InterNic do naszego banku. Wchodzimy na konto, zakładamy bypass i kasujemy log o dostaniu kasy. Teraz MIGUSIEM usuwamy logi z InterNica dotyczace przekierowania.
Jeżeli dostałeś rangę to mozesz sie cieszyć kasa bez wysadzania bramy :)
Jeżeli nie działa, może jest to spowodowane starsza wersje Uplinka (mam 1.31 PL).
Ostatnio zmieniony przez IssLance 2007-07-30, 10:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum